Diyetisyen Demet URAL NİKBAY, Karatay Şubesi Hizmetinizde!

15 Temmuz 2024

Sağlıklı yaşam ve ideal kiloya ulaşma yolculuğunuzda size rehberlik edecek bir uzman mı arıyorsunuz? Konya’nın Karatay ilçesinde hizmet vermeye başlayan Diyetisyen Demet URAL NİKBAY, danışan kabulüne başlamıştır. Sağlıklı beslenme ve zayıflama konusunda profesyonel destek almak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Yenilikçi Teknolojilerle Desteklenen Hizmetler

Dyt. Demet Nikbay, danışanlarına en iyi hizmeti sunabilmek için en yeni teknolojileri kullanmaktadır. İşte bu teknolojilerden bazıları:

BIA290 Vücut Analiz Cihazı
Bu ileri teknoloji cihaz, vücudunuzun yağ, kas ve su oranlarını detaylı bir şekilde analiz eder. Böylece, kişiye özel beslenme ve egzersiz programları oluşturulabilir. Vücut analiz cihazı sayesinde, kilo verme süreciniz daha bilimsel ve etkili bir şekilde yönetilir.

Yeni Nesil EMS Emstrong
Elektriksel kas stimülasyonu (EMS) teknolojisi ile çalışan bu cihaz, kaslarınızı daha etkili bir şekilde çalıştırarak zayıflama sürecinizi hızlandırır. EMS Emstrong, özellikle spor yapmaya vakit bulamayanlar için ideal bir çözümdür.

FMSStrong Cihazı
Ödem ve zayıflama konusunda etkili olan bu cihaz, diyet sürecine yardımcı olmaktadır. FMSStrong ile hem daha fit bir görünüme kavuşabilir hem de ödem problemlerinizden kurtulabilirsiniz.

Neden Diyetisyen Demet URAL NİKBAY?

Dyt. Demet Nikbay, alanında uzman ve deneyimli bir diyetisyendir. Kişiye özel beslenme programları ile danışanlarının sağlıklı bir şekilde kilo vermesini sağlar. Ayrıca, sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırarak, kalıcı sonuçlar elde etmelerine yardımcı olur.

Konya Diyetisyen arayışınızda, Demet URAL NİKBAY‘ın Karatay şubesine uğramadan karar vermeyin. Sağlıklı bir yaşam için atacağınız bu adım, hayat kalitenizi artıracak ve sizi daha mutlu bir birey yapacaktır.

Demet Nikbay Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı
🍀Randevu-Bilgi;
SELÇUKLU ŞUBE – 0506 535 65 76
KARATAY ŞUBE – 0533 261 65 77
İnstagram : uzm.dyt.demeturalnikbay


Bir yanıt yazın